Dezvoltăm. Soluții. Innovative.

Pavăm viitorul firmelor prin digitalizare

Innovative Baseline este un partener de încredere pentru firmele care au nevoie de îmbunătățirea, schimbarea sau crearea de aplicații sau soluții digitale. Ca firmă de software, furnizăm soluții de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele proprii. Punem valoare pe relații, atât printre partenerii de business, cât și între membrii echipei. Luarea inițiativei este încurajată, deoarece așa putem oferi permanent idei mai bune. 

IBL digitalizare - transformare digitala arad
Digitalizare Arad
who we are

Despre noi

Bună, sunt Tiberius, proprietarul firmei Innovative Baseline. Am terminat facultatea in Germania după care am lucrat in domeniul IT. Acum 20 de ani, am început să mă dezvolt ca si programator. Din anul 2000 am fondat firma IBL pentru a veni în ajutorul firmelor care au nevoie de soluții digitale, web, sau sisteme mai complexe, într-un mod profesionist, la standarde de calitate și exigențe germane.

Doresc să ajut firmele să se integreze în era digitală, prin a oferi servicii complexe de IT, consultanță preponderent în domeniul Requirement Engineering, precum și consultanță și training în diferite discipline, în care am acumulat experiența împreună in IBL.

Pe parcursul anilor, am reușit să am o mică echipă de specialiști cu care împărtășim aceleași valori în ceea ce facem: pragmatism, inovație și flexibilitate. 

Pentru că suntem o echipa formată din specialiști din domenii diferite,
reușim să venim cu soluții optime și actuale trendurilor, în timp scurt si eficient

Dezvoltare software

cu o experiență de aprox 20 de ani în diverse proiecte, în domenii specializate sau pentru ONG-uri.

Proiecte IT

sunt proiecte speciale în cadrul administratiei IT, sisteme de suport operational

Training

specializat in domeniul managementul cerintelor (Doors, Doors Next, PTC, Polarion, Codebeamer)

Consultanta

în domeniul Data Exchange, Requirements Engineering, proceselor IT si securitatea sistemelor

Suntem IBL, suntem persoane deschise, creative, lucrând într-un mediu flexibil, motivant prin provocări și recunoștință. E locul unde am transformat hobbyurile noastre: programarea si sistemele de operare în pasiune. Fiind vorba de o firmă mai mică, relațiile interpersonale și comunicarea sunt mai directe, informale, atât printre membrii echipei, cât și către parteneri și clienți.

Prin coechipierii noștri, putem ajuta clienții noștri să primească informații up to date, soluții moderne, eficiente la nevoile lor.