Echipă profesională și dedicată

Pasiunea ne conduce la soluții inovative

Pasiunea noastră comună este crearea soluțiilor digitale, care îmbunătățesc performantele clienților si creste eficienta.

professional people

Liderii echipei Innovative Baseline

Peste 20 de ani de experiență ne-au învățat să fim flexibili, orientați spre rezultate și să avem încredere în cunoștințele noastre. Fiecare dintre noi are experiență în administrarea proiectelor, toți am fost proprietari de mici afaceri. Modul în care lucrăm este AGILE / SCRUM sau KanBan, dar putem adapta cu ușurință alte metodologii, cum ar fi cascada sau V-model.

Specializarea noastră este în diferite domenii, asta ne face colegi de echipă grozavi, împreună oferim soluții integrate, dezvoltăm strategii țintite. Ne place să luăm inițiativă, astfel încât să putem dezvolta soluții mai eficiente și rezultate mai bune pentru clienții noștri. Vorbim: romana, engleza, germana, maghiara.

Tibi

Tibi


Fondator, CEO
Business development,
Key Account Manager
Gabi

Gabi


Software developer
Consultant
Boti

Boti


Software tester
Webdeveloper

Câteva păreri de catre colaboratori:

Brainstorming-ul zilnic creaza o atmosfera creativa și provocatoare, iar mie-mi plac challenge-urile!
Angajat IBL
De la început, băieții de la IBL au dat dovada de profesionalism în modul în care au fost atenți la detalii, și au venit cu niște răspunsuri peste nevoile noastre.
Partener
În cursul celor 10 ani de parteneriat pe dezvoltare software, IBL ne a ajutat foarte mult cu cunoștințele din domeniul soluții ALM și data exchange.
Sunt în continuă perfecționare prin traininguri de ex time management și comunicare, ceea ce ne ajută și colaborarea noastră.
Reqteam